• kaustisen kirjasto
  • kir cd
  • kir lainaus
  • kir mar

eMagz-lehtipalvelu

emagzeMagz on kotimaisten aikakaus- ja ammattilehtien verkkopalvelu, jonka kautta voi lukea digitaalisia näköisversioita lehdistä kirjastotilassa, millä tahansa päätelaitteella.  Anders-kirjastojen eMagz-valikoimassa on parisenkymmentä lehteä eri aloilta, talous-, terveys-, harraste- ja naistenlehtiä. Molemmat iltapäivälehdet ovat luettavissa täydellisinä näköisversioina.  Palveluun hankittu valikoima täydentää ja laajentaa kirjastojen paperilehtivalikoimaa.

eMagz on käytettävissä kaikissa Anders-kirjastoissa asiakastietokoneilla ja -tableteilla tai kirjastojen langattomassa verkossa asiakkaan omalla laitteella. Palvelu ei ole etäkäyttöinen eikä lehtiä voi ladata omalle laitteelle. eMagz on käyttäjäystävällinen ja sitä voi käyttää ilman kirjautumisia. Se toimii kuten kirjastoissa jo pitkään käytössä ollut sähköinen sanomalehtikirjasto ePress. Yhtä lehtinumeroa voi samaan aikaan lukea vain rajoitettu määrä käyttäjiä. Mikäli haluamasi lehden lukuoikeus on käytössä, yritä hetken kuluttua uudelleen. Kirjasto seuraa lisenssien riittävyyttä, ja niitä hankitaan tarpeen tullen lisää. Jokaisella eMagz-palvelun lehdellä on juokseva kahdentoista kuukauden arkisto, joten myös vanhempia numeroita on mahdollista lukea.

Palveluun pääset tästä linkistä kun käytät tietokonetta tai mobiililaitetta (älypuhelin, tabletti) kirjastossa tai kirjaston langattomassa verkossa.

Saatavilla olevat lehdet

Anna Kauppalehti Parnasso
Antiikki Kauppalehti-liite Pelit
Bike Kotivinkki Sport
Cosmopolitan Me Naiset Trendi
Ilta-Sanomat Meidän Koira Unelmien Talo & Koti
Iltalehti Mikrobitti Vene
    Voi hyvin