• kaustisen kirjasto
  • kir cd
  • kir lainaus
  • kir mar

Kirjakassipalvelu riskiryhmäläisille voimassa toistaiseksi

 

Kassit

Oletko riskiryhmäläinen ja kirjastossa käynti ei näinä aikoina innosta? Ota yhteyttä kirjastoon, niin kokoamme kirjakassin sinulle valmiiksi ja sovimme noudosta.
Kirjakassivarauksen voi tehdä puhelimitse (050 3465 466), sähköpostitse (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.) tai varaamalla aineisto verkkosivuston kautta (anders.finna.fi.fi).

Huomioi omatoimikirjastoa käyttäessäsi

Huomio

Huomio! Omatoimikirjaston sääntöjä on noudatettava, jotta palvelua voidaan yhtä laajasti jatkaa. Ketään ei päästetä sisään omalla kirjastokortilla eikä ulko-oven väliin laiteta estettä. Käyttäydytään muita häiritsemättä. Kunnioitetaan kirjaston omaisuutta ja käsitellään sitä varoen. Kirjaston radioita ei käytetä omatoimiaikana.

Väärinkäytöksestä on seurauksena käyttökielto ja omaisuuden rikkomisesta korvausvastuu.

Omatoimikirjastopalvelun käyttösäännöt löytyvät täältä.

Syksyn satutunnit alkavat ke 23.9. klo 9.15-10.00

 

Satu20

Huomioithan, että koronatilanne saattaa aiheuttaa muutoksia syksyn 2020 satutuntien järjestämisessä. Satutuntihuoneen sijaan satutunnit pidetään lasten ja nuorten osastolla, jossa voidaan sijoittua väljemmin. Osallistujista kerätään nimilistat, jotta mahdolliset tartuntaketjut voidaan jäljittää. Satutunnille ei saa osallistua flunssaoireisena.

Tervetuloa valloittavaan satumaailmaan!

Huonekasvien vaihtoviikko 14.-18.9.2020

Huone kasvien vaihto päivä 3

Valtakunnallisella huonekasviviikolla myös Kaustisen kirjastossa voi käydä palveluaukioloaikoina vaihtamassa huonekasvien pistokkaita tai tuoda ylimääräisiä huonekasveja kotoa muiden otettavaksi.

Tervetuloa!

Uusi Anders-kirjastojen digilukudiplomi 1-6 -luokille

DiplomiSome

Anders-kirjastoilla on nyt yhteinen, aivan uudenlainen lukudiplomi! Se on digilukudiplomi, joka tarkoittaa sitä, että kirjojen lisäksi siinä on myös digitaalista sisältöä. Digilukudiplomin kirjalistat ovat netissä. Diplomisivustolla on myös kirjoihin liittyvää materiaalia, kuten esimerkiksi kirjatrailereita tai vinkkausvideoita. Digilukudiplomi on suunnattu alakoululaisille ja siitä löytyy luettavaa kaikenlaisille lukijoille.

Sivustolla on ohjeita sekä opettajille että lukudiplomin suorittajille. Printattavat kirjalistat eri luokille saat myös suoraan tästä. Lisätietoja diplomista voi kysyä niin omalta opettajalta kuin myös kirjastosta. 

Lämpimästi tervetuloa digilukudiplomin käyttäjäksi!