Aarrejahti-kesälukukampanja perheille ja alakouluikäisille

aarrejahti

Nyt lukemalla aarrejahtiin! ⛵⚓💎 Jahti on suunnattu perheille ja alakouluikäisille. Siihen osallistuminen on helppoa: kirjastosta voi noutaa passin, jossa on ohjeet ja tehtävät. Kun täytetyn passin palauttaa kirjastoon, pääsee itse lisäämään kirjastossa olevaan purjelaivaan oman, väritettävän aarteenetsijähahmonsa sekä voi halutessaan osallistua vapaavalintaisen kirjan arvontaan.

Onnekas voittaja saa itse valita, minkä kirjan haluaa itselleen (arvo alle 40€). Aarrejahti-kesälukukampanja on voimassa elokuun loppuun saakka. Passeja voi palauttaa kirjastoon 7.9.2020 asti ja osallistua voi kuinka monella passilla haluaa eli niin monella kuin on ehtinyt täyttää. Täytetyt passit voi tuoda kirjastoon virkailijalle tai sujauttaa sisään palautusluukusta.

Hiiohoi, hyvää lukumatkaa ja onnea arvontaan! 😊