Livelukutuokio YouTubessa ma 22.6.2020 klo 14.00-14.45

karoliina2

Kesä, jäätelö ja huvipuisto! Voisi sitä kai huonomminkin lomansa viettää. Vallaton ja omapäinen Karoliina on päässyt huvipuistoon eikä reissusta tytön tuntien jää puuttumaan hullunkurisia käänteitä eikä ylen yllättäviä tapahtumia. Ennen kuin Karoliina edes huomaa, tulee hän lasketelleeksi luikuria oikein urakalla... Oikeasti hänen isänsä ei ole huvipuistossa pellenä...

Hyppää mukaan Karoliinan vuoristorataakin vauhdikkaampaan menoon ja tule kuuntelemaan Kaustisen kirjaston YouTube-liveen ensi maanantaina 22.6. klo 14-14.45, minne Karoliinan sukkela kieli ja railakas mielikuvitus tytön oikein tällä kertaa vievät!

Karoliina ja hullu huvipuisto -kirjan on kirjoittanut Kaustisellakin vieraillut Tuula Kallioniemi ja sen kuvittaja on Marika Maijala. Lupa kirja lukemiseen on saatu kirjailijalta.

Tervetuloa mukaan hauskaan tarinaan!