Kirjaston palvelut, tilannepäivitys 7.12.2020

Lainaus, palautus ja varausten tekeminen sekä nouto toimivat, mutta kontaktien välttämiseksi suosi automaattia. Ole ripeä asioinnissasi. Älä oleskele kirjaston tiloissa! Asioi mielellään omatoimiajalla. Muista myös kirjakassipalvelu!

Lehtilukusali on suljettu eikä lehtiä voi omatoimisesti tällä hetkellä lainata. Mikäli tarvitset tiettyä lehteä, pyydä henkilökuntaa hakemaan se sinulle.

Nopea tietokoneella asiointi esim. tulostaminen on mahdollista. Pelikoneet eivät ole käytettävissä.

Kirjaston sisätiloissa oleviin pienempiin, aineistoa sisältäviin tiloihin vain yksi asiakas kerrallaan. Ei pidempää oleskelua näissä tiloissa.

Tapahtumat ja ryhmäkäynnit on peruttu.

Näyttelytila on kirjaston ulkopuolinen tila kunnanviraston aulassa, jossa voimassa samat koronarajoitukset kuin muissakin julkisissa tiloissa.

Käytä kasvomaskia, desinfioi ja pidä turvavälit! Älä tule kirjastoon oireisena!